Wat staat er op het spel van onze actie?

Lancering van het proces van de UBV-BDB tegen het Koninklijk Besluit.

Toetreden tot de actie door hier te klikken

Hallo allemaal,

Volgend op het antwoord van ons advocatenkantoor welke wij vorige week hebben mogen ontvangen hebben wij de mogelijkheid om een proces op te starten om de wettelijkheid van het Koninklijk Besluit te bestrijden als transcriptie van de TPD.

Dit proces gaat over 2 kwesties :

1. De Belgische staat gaat verder dan de eisen van de TPD2 op verschillende aspecten. (vb: assimilatie met tabak) . Trekt men de Europese richtlijn zo niet uit zijn context ?

2. Is de richtlijn zelf niet in strijd met andere europese charters aangezien zij het dampen gelijk stelt met tabak en enkele beperkingen oplegt die enkele fundamentele rechten beperkt.

Wat staat er op het spel ? Onze vrijheid om te dampen en een vrije toegang tot damppoducten.

Wat zijn de mogelijkheden? Het creëren van een juridisch precedent op het niveau van de Belgische staat welke gebruikt kan worden in het Europees gerechtshof in Luxemburg.

Het Proces dient opgestart te worden ten laatste op 16 januari 2017 !

Deze gerechtelijke procedure is niet zonder kosten: Wij moeten ongeveer 7986 euro bij elkaar gevonden hebben voor 8 januari 2017, dat is de datum waarop wij ons (al dan niet) akkoord moeten geven aan het advocatenbureau.

Meer dan ooit dienen, de eenvoudige damper, de verkoper, de geranten en directeurs van de vapeshops zich te verenigen zodat de gehele damp gemeenschap zijn stem kan laten gelden.

Hoe ? Door de crowdfunding campagne te steunen met donaties om het financiële doel te halen. Door deze campagne zoveel mogelijk kenbaar te maken in de diverse vapeshops die u veelvuldig bezoekt (Zowel op sociale media als fysiek in de winkels).

Meer dan ook heeft u nu de mogelijkheid om de wereld te veranderen !

https://nl.ulule.com/vape-libre/

Geef een reactie