Zeven Duizend maal bedankt!

Hoe kunnen we jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld? Vanuit het hoge noorden tot het zuidelijkste punt van dit land hebben jullie bewezen dat dit gevecht duidelijk ook jullie gevecht is.
Dankzij jullie betrokkenheid en toewijding hebben we een grote “Go” naar onze/jullie advocaat kunnen sturen.

Het echte werk gaat voor ons nu van start maar jullie hebben ons een flinke dosis moed en vertrouwen in de toekomst van het vapen gegeven.

De weg zal nog lang zijn maar deze eerste etappe, als we die halen, zal een reuzenstap zijn om de Belgische staat en hopelijk Europa eraan te herinneren dat vapen geen tabak is. Dat we vrij zijn om onze eigen levens te redden en anderen een middel aan te raden om het hunne ook te redden!

Neen, jullie zijn geen schapen of “domme” consumenten. Ze krijgen te maken met mannen en vrouwen die hun lot in eigen hand nemen en hetgeen waar ze in geloven dan ook hardnekkig verdedigen. Dit zijn net het soort dingen die onze beleidsmensen zowel lastig maakt als angst aanjaagt.

Jullie hebben ons een sterke hand gegeven, we zullen er alles aan doen om die te behouden en het spel te winnen.

De crowdfunding blijft tot 17 januari lopen. Een Europese etappe zal ons evenveel middelen kosten als nu, dus blijf deze boodschap delen. Het vapen is op dreef en heeft ieder van jullie hard nodig.

Namens het hele team dat zich al tien maand lang maximaal inzet wens ik jullie een zeven duizend en éénste keer te bedanken. Bedankt om ons weer vertrouwen te geven in de grote familie van vapers.

Geef een reactie