Ons persbericht van 16/01/2017.

Onderwerp: Vandaag wordt de aanvraag ingeleid om het koninklijk besluit van 28 oktober 2016 inzake de vervaardiging en het in de handel brengen van elektronische sigaretten te schorsen.

Mevrouw, Mijnheer,
Het Koninklijk besluit zal vanaf morgen, dinsdag 17 januari, van toepassing zijn. En dit ondanks meerdere verzoeken om hierover gehoord te worden.Het zal dus bij justitie zijn dan we onze stem laten horen.

Ondanks alle bewijzen weigert u ons te geloven!
Zes miljoen Europeanen die niet langer roken …. is niet goed genoeg. Wetenschappelijke studies zijn ook niet voldoende?

Blijkbaar niet, aangezien wij als consumenten moeten vechten tegen het het schandaal van de eeuw inzake de publieke gezondheid.

Het zijn de honderden donateurs en hun bijdragen die ons vandaag de middelen hebben gegeven om de waarheid aan het licht te brengen: dampen is geen tabak! De verbranding van tabak is dodelijk in tegenstelling tot (zelfs in hoge nicotine gehaltes) het dampen.

In een paar dagen tijd is een kwade gemeenschap erin geslaagd om de nodige fondsen te verzamelen om haar rechten te doen gelden en onze “beleidsmensen” te confronteren met de realiteit en feiten.

Om een bekende YouTube’er te citeren: Het is aan ons om iedereen te laten weten dat wij geen niemendalletjes zijn. Wij zijn ex-rokers, dampers, mannen en vrouwen die weten dat dampen miljoenen levens kan redden. Het is triest dat we voor onze eigen gezondheid moeten vechten vind u ook niet?

Geef een reactie